Szappankészítés A-tól Z –ig!

Bio Kunyhó szappanAz utóbbi időben egyre több kisgyerekes anyuka készíti házilag a családja által használt szappanokat. De többször előfordult már, hogy az interneten talált recept alapján a szappan nem sikerült. Csak egy összetevőt változtattak és máris folyós lett a szappan.
Sokszor felvetődik az a kérdés, hogy tényleg teljesen tiszta a házilag készített szappan? Miért van az, hogy az általunk használt recept alapján egyszer sikerül a szappan, máskor meg nem. Melyek azok az olajok amelyek kompatibilisek egymással? Mit mivel szabad társítani? Melyek azok az összetevők, amelyeket nem szabad használni? Melyik a legjobb szappankészítési módszer?
Ezernyi meg ezernyi kérdés merül fel szappankészítés közben.
Egyre többen kérnek Tőlünk tanácsot, érdeklődnek, hogy mit és hogyan?
Ezekre a kérdésekre igyekszünk választ adni szakértőnk segítségével,illetve igyekszünk segíteni azoknak akik most keresgélnek, kutakodnak az interneten, azért, hogy megtalálják a számukra megfelelő szappan receptet. Szakértőnk több éve tanulta/tanulja a szappankészítés csínját – bínját, 3 gyerekes anyukaként igazgatja egyre nagyobb hírnévre szert tevő pannonhalmi kis vállalkozását.

Cikksorozatunkat a webáruházunk Főoldalán jelenítjük meg, illetve Facebook oldalunkon közöljük.

Reméljük, hogy cikksorozatunk segítségével, szakértőnk tanácsaival egyre több vállalkozó kedvű szappankészítő talál választ a „Miért?” -ekre, illetve egyre többen kezdenek próbálkozni, ismerkedni a szappankészítés fortélyaival.

Forrás: http://www.biokunyho.com/